1. Kérünk mindenkit, hogy hozzászólását a megfelelő témakörbe, a megfelelő topikba írja! Az offolások szerzőit az első alkalommal figyelmeztetjük, majd hozzászólásaikat áthelyezzük a megfelelő témakörbe. Az ezt követő offolásokat figyelmeztetés nélkül töröljük.

2. Lehetőleg mindenki olvasson vissza a fórumban, és csak akkor nyisson új topikot, akkor írjon új hozzászólást, ha az adott téma korábban még nem került megtárgyalásra!

3. A fórumban reklámozni és népszerűsíteni csak és kizárólag non-profit, üzleti tevékenységet nem folytató weboldalakat, szervezeteket és tevékenységet lehet.

4. Minden fórum tag felelősséggel tartozik a saját üzeneteiért, és azoknak valóságtartalmért.

5. Tiltott önkényuralmi jelképek, politikai és/vagy vallási témák, illetve illegális tartalmak mindennemű tárgyalása és megjelenítése tilos!

6. Tilos a fórumon bárkinek a másikat megsérteni. Tilos bármilyen előítéletnek, vagy faji megkülönböztetésnek a fórumon hangot adni. A fórumot használó összes felhasználónak egyenlő jogai vannak életkorától, tapasztalatától, hozzászólásai számától, informatikai hozzáértésétől, egyes témákban való jártasságától függetlenül.

7. Tilos a fórumon személyes adatok közzététele az illető jóváhagyása nélkül. Ilyen mások valódi neve, fotója, lakcíme, telefonszáma, és így tovább.

8. Az üzemletetők és a moderátorok fenntartják a jogot, hogy a fórumból kizárják azt, aki a szabályzatot megsérti!

9. Hozzájárulok, hogy a VitaminKosár Kft. a regisztráció során az általam megadott személyes adataim és elérhetőségeim a jelen webhelyen történő regisztráció céljából kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót, jogi nyilatkozatot és a sütik alkalmazásáról szóló tájékoztatót elolvastam és megértettem, a hozzájárulásom önként és megfelelő tájékoztatást követően adtam.