Dr. WACHA JUDIT klinikai főorvos,
belgyógyász-gasztroenterológus válaszol


Kérdésére Doktornő 24 órán belül választ küld, melyet a honlapunkon tud megtekinteni. Figyelem! Kérdése a válasszal együtt mások által is láthatóvá válik!

   

Összesen 3806 megválaszolt kérdés

1. oldal, összesen 376.

Következö oldal »

2017. 10. 15. 11:17 ()

kedves doktornő! Nemrég írtam, hogy 9napig nem jött meg a mensim, utána megjött a vége fele, és a utána való 3napig barnázásom volt, a lágyékomnál megvan duzzadva és ki kerekedett kicsit a hasam alja, terhesség lehet?

Kedves Kérdező!
Változatlanul úgy gondolom, hogy nem, de ha bizonytalan forduljon nőgyógyászához.
Üdvözlettel: dr. Wacha Judit

2017. 10. 14. 12:07 ()

Tisztelt Doktorno/Ur! Ha focizok is meg minden masodik nap jarok kondizni, es meg itthon is nyomok par sullyal, akkor lehet-e valami bajom, szivemmel? 16 eves vagyok

Kedves Fiatalember!
Tartós levelezésünkből az derül ki, hogy komoly szorongásai vannak a sporttal kapcsolatban. Jó lenne a szülők valamelyikével leülni és erről beszélgetni, akár orvoshoz fordulni. A szorongás komolyan megkeserítheti az ember életét, aminek ebben a korban élvezni kellene minden pillanatát és nem azon izgulni, hogy egyszer majd az életben megbetegszünk-e. Ez sajnos bárkivel előfordul, de ez nem befolyásolhatja azt, hogy a fiatalságunkat szorongással töltsük.
Üdvözlettel: dr. Wacha Judit

2017. 10. 13. 15:33 ()

Tisztelt Doktornő.A Normix tabletta csak a bélrendszer betegségeit gyógyítja vagy gyomor problémára is lehet alkalmazni?Erre szeretnék választ kapni.Köszönöm.

Kedves Kérdező!
A Normix a bél "antibiotikuma. Ha a bélben jelentős bakteriális erjedés, gázképződés van és ismert a refluxbetegségünk, Normix szedésével javíthatunk a gázosodás mértékén, csökken a hasi nyomás, ezáltal közvetve a refluxos tünetek is mérséklődnek
Tehát a Normix közvetlenül nem, de a vékonybél dysbakteriozis csökkentése révén közvetve hathat a gyomorpanaszokra.
Üdvözlettel: dr. Wacha Judit

Töltse le ingyen

Dr. SZÉKELY GYÖRGY:
Az irritábilis bél szindróma korunkban c. tanulmányát!

dr. Wacha Judit
Orvosok
IBS teszt
dr. Wacha Judit