1

(76 válasz, Irritábilis bél szindróma fórumban)

Kedves Lili! Köszönöm, amit nekünk írtál. Valóban nagyon hasznos az allergia teszt. Aki lassan gyógyul, annak érdemes elvégeztetni.Több fajta van.Bizonyára már tudod, hogy a laktózérzékenyek receptre kaphatnak laktázenzimet. Érdemes próbálkozni vele. Régebben az orvos szerint IBS-em is volt. Egy ideje kevés tünetem van. Igaz, hogy figyelek az étkezésre. Egy kis kihágás, és jön a figyelmeztetés. Ha valamiben segíthetek, kérdezz nyugodtan. Jobbulást Neked, és Mindenkinek!

2

(76 válasz, Irritábilis bél szindróma fórumban)

nika írta:

Sziasztok! Nekem sajnos már règ kezdõdött ez a dolog, kb10 ève. Csak azt sajnálom, hogy a mai napig igazából mèg nem volt rá megfelelõ gyògymòd, pedig a lètezõ minden vizsgálaton voltam. A nagyobb idõjárásváltozás okozta lègnyomás változások nagyon rontják a helyzetet. Most is èpp hasgörcs gyötör, ilyenkor a vèrnyomásom is kiugrik. Nem egyszerû.... Tud valaki tanácsot adni? Köszönöm.

Szia! A vizsgálataid eredménye mutatott valami eltérést? Hány éves vagy? Férfi, vagy nő?Lehetőleg egy pár hétig kerüld a tej fogyasztását, ha javulsz el kell hagyni. Próbáld meg a Protexint!
Ha nem szedsz komolyabb gyógyszereket érdemes lenne kipróbálni a fokhagymát. Én Teiss féle kapszulát ajánlanám, de olcsóbbat is vehetsz.A Bach féle virágcsepp javíthatna a frontérzékenységeden.Javulást és szép napokat Neked! Üdv:

3

(76 válasz, Irritábilis bél szindróma fórumban)

victoria0503 írta:

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy itt lehetnek olyan tünetek mint pl; hát fájás, vese körüli fájdalmak..esetleg epe,máj körüli görcsök? Nálam ezek a tünetek nah meg persze fáj a gyomrom meg stb. Ma voltam az orvosnál és fel írta nekem a Protexin Ibs tabletát, de nem mondott semmit se, szóval most akkor én is Ibs-es vagyok?

Szia! Szedd szépen a protexint. Evés közben, vagy közvetlenül utána.Egyél vajat, ha lehet a margarint, és a különböző krémeket kerüld el.Próbálj kevesebb szénhidrátot enni./ kenyér, tészták,sütemények/ A javulás bizonyára elkezdődik!Üdv: