26

Válasz: Mi váltotta ki?

Sziasztok! új tag vagyok nekem tavaly szülés után 6 hónap után tapasztaltam magamon a jelenséget,kezdtem normixal ,amit a háziorvos irt fel ,semmit nem ért,aztán két hónap múlva már önmagába véve ,idegesitett nagyon az állandó hasmenés,(aránylag nyugodt tipus vagyok),igy rászántam magam a teljes kivizsgálásra.minden leletem negativ,gyomor ,bél tükrözés,hasi ultrahang,széklettenyésztés,gyomor -bél passzázs vizsgálat,igy maradt az ibs.Szülés után nagyon legyengyült a szervezetem,én elöször ennek tudtam be,korábban soha nem volt ilyen bajom,nem is tudtam mi ez! A debreceni klinikán kideritették hogy kevert neuropátiám van és ez okozza nálam az ibs -t.tehát a szenzoros és motoros idegek kismértékben károsodtak,erre azt mondták szedjek b vitamin komplexet ,benfogammát! ő szerintük nálam ez magyarázza az ibs-t.Én akkor nem foglalkoztam ezzel mert nem hittem nekik ,ma már elhiszem!mert ha nem szedem a gyógyszert külön az ibs -re akkor egy idő után visszatérnek a tünetek,még azt mondták hogy az esetek 80%-ában ,a bélflóra hiánya is okozza a tüneteket!ha probitikumot szedek ,sokat csökkenek a tünetek,de a legbiztosabb a duspatalin! nekem ez vált be! Amúgy lisztérzékeny vagyok 1 éves korom óta,diétát pontosan betartom,3 éve megműtöttek refluxra ,(azóta nincs panasz),meg epekőre,a tejtermékeket sajnos nem tudom fogyasztani ,igy maradt a növényi tej,növényi sajt,növényi túró,hát nem olyan az ize mint a rendes tejtermékeké de a semmitől jobb! ez van én is próbálok beletörődni! nem tudom mitől és honnan jön elő 36 évesen lettem igy!hasfogót igy nem kell bevennek mert ezzel a bogyóval tljesen tünetmentes vagyok! kinek a pap ,kinek a pappné! ha nem szedném a bogyót tünetek:bal oldalom egy ponton a vastagbélnél ,hasi fájdalom és görcs,székelés után enyhül,bélgázosság,hasmenés 2-3 alkalommal,és néha olyan érzés mintha a bél nem ürülne ki rendesen,végbéltáji fájdalom ,. még jó hogy a duspatalinnal kordában tudom tartani!

27

Válasz: Mi váltotta ki?

Szia Csabi! ha érdekel még valami e mail cimem:bucsine1979@gmail.com

28

Válasz: Mi váltotta ki?

Kedves Csaba! Szívesen átadom tapasztalataimat, és meghallgatom a Tiédet.
bakonaky@gmail.com

29

Válasz: Mi váltotta ki?

Sziasztok! Én is IBS-ben szenvedek. Engem az érdekelne, hogy kinek milyen gyógyszer, probiotikum vált be? Sokat olvasok a betegségről, de egyik cáfolja a másikat. Gyomorsavam is sok, ami még jobban nehezíti a dolgot. Mik azok az ételek, amiket egyáltalán nem esztek?

Válasz: Mi váltotta ki?

köszönöm ezt az érdekes információt
Sajnálom, de nem áll módomban reklámot készíteni, vagy pozitív értékelést adni olyan online szerencsejáték szolgáltatókról, amelyekről nincs konkrét információm Pókerfilmes Klasszikusok. Az online kaszinók kiválasztása mindig óvatosságot igényel, és fontos, hogy a játékosok kizárólag megbízható és engedélyezett szolgáltatókkal vegyenek részt.

Utoljára legjobbmagyarkaszinok szerkesztette (2024-01-24 16:56:19)